De inzet van business software

Wat is uw ambitie met software?

Management wordt veelvuldig geconfronteerd met softwareaanbiedingen (ICT-businesstools). Efficiency is hierbij het motief maar concurrentie onderscheidend vermogen wat de software zou moeten opleveren veel minder.

De reden waarom bedrijven zich richten op efficiency wordt vaak veroorzaakt door de administratieve kant van de organisatie. Immers, het beheer en aankoop van businesstools wordt vaak toegewezen aan de controller of financieel directeur. Is dit niet het geval en is er een separate functie gecreëerd (CIO) voor het beheer van businesstools, dan blijkt dat management en CIO vaak elkaar niet te verstaan.

B4B brengt hierin structuur door een model aan te bieden die een breed inzicht – en daarmee draagvlak verschaft in de organisatie. B4B visualiseert het gewenste ICT-ambitieniveau in combinatie met de organisatorische aanvullingen. Hierdoor krijgt men inzicht in de efficiency bijdrage en het concurrentie onderscheidend vermogen.

Bovenstaande is gebaseerd op de logica tussen de ICT-ambitie en de organisatorische-inrichting die businesstools laten excelleren.

Bent u geïnteresseerd in wat Balance 4 Business voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie.