Heeft u voor veel geld bedrijfssoftware gekocht maar er komt niet uit wat u verwacht had. Uw mensen willen niet werken met de software omdat zij het te moeilijk of te veel werk vinden. De software is van de administratie en die werken er mee! Opdrachtgevers en partners willen via een digitaal platform samenwerken. Punten die alles te maken hebben met de gekochte software of met de aansluiting van uw eigen organisatie.

Balance 4 Business (B4B) geeft u inzicht in alle aandachtspunten. Wij gebruiken hiervoor een business-analyse, waarbij het gebruik van de software centraal staat. Deze analyse zorgt voor inzicht in de aansluiting van de software met uw strategie, structuur en cultuur.

De knelpunten die uit de analyse komen categoriseren wij via de 4-variabelen. Actiepunten zijn vastgesteld, waarbij ieder actiepunt een proceseigenaar krijgt toegewezen. De analyse bevat de input van een geselecteerde groep medewerkers. Deze medewerkers zijn gehoord en zullen de gewenste veranderingen steunen (draagvlak).

U verdient deze business-analyse terug doordat het rendement van uw gebruikte software verhoogd wordt en uw imago gestimuleerd.

B4B voert deze analyse uit, waarna u zelf aan de slag kan gaan met de actiepunten of u besteedt dit uit aan B4B. Deze analyse is gebaseerd op de B4B-methodiek.

Bent u geïnteresseerd in deze dienst of wat B4B voor uw organisatie zou kunnen betekenen. Neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Contact opnemen kan via telefoonnummer: 036-5359343 of via ons contactformulier.