+31-621167665 info@balance4business.nl

Delen van informatie

Sneller reageren en anticiperen

Technologie als vertrekpunt van verandering

Hoe haal ik eruit wat ik verwacht?

De wereld verandert ... U ook?

Ombuigen naar behoefte van klanten

Contactgegevens

Balance 4 Business B.V.

Ambachtsweg 27-39
3899 AL  Zeewolde
T +31 621167665
M info@balance4business.nl

Contact

U kan contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of door het invullen van ons contactformulier. Indien u telefonisch contact met ons opneemt, houdt u er dan rekening mee dat wij een consultancy-organisatie zijn en vaak afwezig zijn. Indien wij niet zijn te bereiken, spreek dan onze voicemail in waarna wij u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Wilt u een online Teams afspraak maken? Stuur ons een berichtje via ons contactformulier en u ontvangt een uitnodiging in uw mailbox. Tevens ontvangt u hiervan een uitnodiging voor uw agenda. Als u deze bevestigt na ontvangst, dan wordt onze afspraak in uw agenda geplaatst, waarna u op de Teams-link in uw agenda kunt klikken op de dag van ons gesprek.

Indien noodzakelijk, mailen wij u een filmpje dat u inzicht geeft hoe u MS Teams kunt gebruiken.

Maakt u gebruik van het contactformulier, vul dan zo volledig mogelijk uw gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt via telefoon of via het contactformulier ons verzoeken:

  • U terug te bellen;
  • Een online afspraak met u te maken via Microsoft Teams.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Aanvragen Whitepaper of Klantcase?

Het aanvragen van een whitepaper of een klantcase op de desbetreffende pagina’s elders op onze site. Elke pagina bevat hiervoor een specifiek verzoekformulier, waardoor u direct de juiste titel bij ons aanvraagt. Het contactformulier op deze pagina kan hiervoor niet worden gebruikt.

Samenwerken

Wij zijn bedrijfskundigen die kennis hebben van hoe business door software kan excelleren. Wij verkopen geen software. Wij geven advies vanuit een gedegen analyse en indien nodig helpen wij bij de realisatie. B4B is een onafhankelijke, integere, no-nonsense en resultaatgerichte organisatie.

Contactformulier

6 + 10 =