+31-621167665 info@balance4business.nl

Whitepapers

Klantcases

Overige Publicaties

Actualiteiten

Klantcase

Integrale optimalisatie business software

Contactgegevens

Balance 4 Business B.V.

Ambachtsweg 27-39
3899 AL  Zeewolde
T +31 621167665
M info@balance4business.nl

Verder groeien met ERP = organisatiefundering aanpassen

Soorten documenten

Balance 4 Business publiceert de volgende drie soorten documenten op haar website:

Whitepapers: deze zijn geschreven naar aanleiding van wetmatig gedrag en dienen als input voor wetenschappelijk onderzoek. Whitepapers zijn vaststellingen van zaken die bij meerdere bedrijven voorkomen en onafhankelijk van branches zijn.

Klantcases: deze zijn geschreven door een onafhankelijke journalist en na toestemming van de klant gepubliceerd. De cases zijn momentopnames en dienen als zodanig ook zo gelezen te worden.

Overige Publicaties: zijn vaststellingen die geschieden op een bepaald moment.

Whitepapers en klantcases kunt u aanvragen via het formulier aan de onderzijde van het betreffende bericht.

Het bedrijf groeit, de markt en omgeving veranderen en de ERP-software wordt minimaal gebruikt. Het bedrijf is een traditioneel Fries familiebedrijf en de huidige directie heeft een hoog ambitieniveau en wil meer.

De manier van werken moet echt anders. In het verleden koos het management voor een nieuwe businesstool wat helaas niet leidde tot een innovatieve manier van werken. Medewerkers bleven werken met de nieuwe tool op de oude manier.

Businessanalyse

Balance 4 Business (B4B) analyseerde de organisatie via een business-analyse. In de scan zijn de strategie, structuur, cultuur en businesstools van de organisatie de te onderzoeken aspecten. Uit deze analyse bleek dat het hedendaags gebruik van het ERP-pakket niet aansloot op de ambitie van de directie. Veel medewerkers participeerde in de analyse en toonde veel betrokkenheid.

Deze aanpak leverde commitment op in de hele organisatie en een nieuwe manier van werken was geboren.

B4B veranderde, in overleg, de structuur van de organisatie en zorgde ervoor dat de ERP-tool op ieder niveau van de organisatie van toegevoegde waarde was. Hierdoor gingen mensen het gebruik van de businesstool waarderen wat resulteerde in enthousiasme en draagvlak.

Deze case toont aan dat het laten excelleren van businesssoftware een combinatie is van softwaregebruik en ondersteunde organisatorische fundering.

Bent u geïnteresseerd in het bedrijf achter deze klantcase en/of wat B4B voor uw organisatie zou kunnen betekenen? Vraag de case dan aan via onderstaande link of neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie via telefoonnummer: 036-5359340 of gebruik ons contactformulier.

Opvragen documenten

Documenten opvragen

Whitepapers en klantcases kunt u aanvragen via het formulier aan de onderzijde van het betreffende bericht.

Ja, ik ontvang graag per e-mail de klantcase

Optimaliseren van een ERP-omgeving

12 + 1 =