+31-621167665 info@balance4business.nl

Contactgegevens

Balance 4 Business B.V.

Ambachtsweg 27-39
3899 AL  Zeewolde
T +31 621167665
M info@balance4business.nl

Business-analyse

die uw organisatie integraal analyseert

U heeft voor veel geld bedrijfssoftware gekocht maar er komt niet uit wat u verwacht had.
OF
Uw mensen willen werken met de software maar zij vinden het te moeilijk en grijpen snel terug op hun oude tools (Excel)
OF
De administratie werkt altijd al met software, wij verdienen het geld en zijn niet van de administratie
OF
Opdrachtgevers en partners willen via een digitaal platform samenwerken, echter uw organisatie kan hierin niet meekomen.

Alle bovengenoemde problemen hebben te maken met de complexheid van de software of wat nog veel waarschijnlijker is met het aanpassingsvermogen van uw eigen organisatie. Waarbij dit aanpassingsvermogen wordt bepaald door uw ambitie, structuur- en cultuur van de organisatie.

Balance 4 Business (B4B) geeft u inzicht in alle aandachtspunten. Wij gebruiken hiervoor een integrale analyse, waarbij het gebruik van de software centraal staat. Echter, vanuit het gebruik van de software inventariseren wij de ontbrekende schakels in uw organisatie. Deze analyse geeft u inzicht in de aansluiting van de software in uw organisatie.

Met inzicht in de knelpunten kunnen wij adviseren of ze oplossen voor u. Aangezien de integrale knelpunten een wat langere tijd nodig hebben om opgelost te worden definiëren wij een projectgroep. In deze projectgroep worden de actiepunten toegewezen aan proceseigenaren. B4B coördineert en ondersteunt op deze manier uw veranderingen waarbij onze inzet zoveel mogelijk gereduceerd wordt.

U verdient deze business-analyse terug doordat het rendement van uw gebruikte software verhoogd en uw imago gestimuleerd wordt Deze analyse is gebaseerd op de B4B-aanpak.

Business-analyse

VMS Piramide

Benieuwd

naar wat Balance 4 Business in dit verband kan betekenen voor uw organisatie?

Neem dan contact op met ons voor vrijblijvende informatie via telefoonnummer 036-535 9340 of door middel van het invullen van het contactformulier op onze contactpagina.