+31-621167665 info@balance4business.nl

Over B4B

Contactgegevens

Balance 4 Business B.V.

Ambachtsweg 27-39
3899 AL  Zeewolde
T +31 621167665
M info@balance4business.nl

Balance 4 Business

Wat B4B voor u kan betekenen

Balance 4 Business (B4B) is een bedrijfskundige kennisorganisatie gespecialiseerd in het zo optimaal mogelijk gebruik maken van bedrijfssoftware (business tools). Bedrijfssoftware wordt veelal ingezet ter realisatie van één of meerdere onderstaande doelstellingen:

  • Kostenbesparing;
  • Efficiency en effectiviteit;
  • Ketenintegratie, imago en concurrentie onderscheidend vermogen;
  • Fusies, overnames, samenwerken en reorganisaties;
  • Veranderende manier van werken en cultuurinterventie;
  • Flexibiliteit voor wat betreft veranderingen in de markt, regelgeving, etc.

Bovenstaande doelstellingen worden gerealiseerd door één van de volgende interventies toe te passen:

  • Optimalisatie (vergroten gebruik software)
  • Implementatie (vernieuwen van software)

De interventie geschiedt in combinatie met het aanpassen van de organisatorische fundering waardoor de software integraal acteert.

” Optimaal gebruik maken van bedrijfssoftware vraagt om een persoonlijke en intensieve begeleiding aangezien ieder bedrijf uniek is”

B4B doet dit op een business partnership geënte manier, waarbij onze focus ligt op de bedrijfskundige aansluiting van uw organisatie op uw software.

Wij zijn anders dan onze concurrenten omdat wij ons niet alleen beperken tot de te gebruiken softwaretools. B4B laat u zien welke verschillende ambitiestrategieën u  met businesstools kunt nastreven, welke strategie u past en wat dat betekent voor uw organisatie. Hierbij roepen wij niet zomaar wat, organisatorische wetmatigheden worden ingezet om uw dure software investering te laten excelleren.

De afgelopen 20 jaar besefte veel opdrachtgevers dat enkelzijdig aandacht geven aan softwaretools onvoldoende was om hun ambitieniveau en daarmee hun doelstellingen te bereiken.

B4B past een methodiek toe die gebaseerd is op het inzetten van wetmatige verbanden die bestaan tussen de ICT-ambitieniveaus en organisatorische inrichting (fundering). Lees hierover meer op de pagina B4B-methodiek. Onze werkwijze is uniek en wordt onderschreven door onze klanten.

Samenwerken

Wij zijn bedrijfskundigen die kennis hebben van hoe business door software kan excelleren. Wij verkopen geen software. Wij geven advies vanuit een gedegen analyse en indien nodig helpen wij bij de realisatie. B4B is een onafhankelijke, integere, no-nonsense en resultaatgerichte organisatie.

Benieuwd

naar wat Balance 4 Business in dit verband kan betekenen voor uw organisatie?

Neem dan contact op met ons voor vrijblijvende informatie via telefoonnummer 036-535 9340 of door middel van het invullen van het contactformulier op onze contactpagina.