+31-621167665 info@balance4business.nl

Whitepapers

Klantcases

Overige Publicaties

Actualiteiten

Contactgegevens

Balance 4 Business B.V.

Ambachtsweg 27-39
3899 AL  Zeewolde
T +31 621167665
M info@balance4business.nl

Overige publicaties

Vaststellingen die geschieden op een bepaald moment in de tijd

Verandermanagement is een KSF in ICT-trajecten

Veranderingen genereren altijd weerstand. Businesssoftware trajecten zijn integrale trajecten. Om software te laten excelleren en de investering terug te laten verdienen zijn veranderingen in strategie, structuur en cultuur noodzakelijk.

Lees meer

Klantgericht werken met CRM

Een bedrijf dat de uitdaging aanging om haar klanten beter en persoonlijke te benaderen. Hierbij werd gezocht naar een stuk software die de brug kon slaan tussen verschillende extern gerichte medewerkers.

Lees meer

Inzet van bedrijfssoftware

Management wordt veelvuldig geconfronteerd met aanbiedingen van bedrijfssoftware. Efficiency is vaak het motief maar concurrentie onderscheidend vermogen of klant ontzorgend gedrag niet. Balance 4 Business (B4B) geeft organisaties inzicht in de samenhang tussen de ambitie met bedrijfssoftware versus organisatorische inrichting. Hierbij zet B4B een ICT-groeimodel in, die per fase een logica laat zien tussen de ambitie en de daarbij best ondersteunende organisatorische fundering.

Lees meer

Benieuwd

naar wat Balance 4 Business in dit verband kan betekenen voor uw organisatie?

Neem dan contact op met ons voor vrijblijvende informatie via telefoonnummer 036-535 9340 of door middel van het invullen van het contactformulier op onze contactpagina.