+31-621167665 info@balance4business.nl

Whitepapers

Klantcases

Overige Publicaties

Actualiteiten

Klantcase

Groeien door gebruik businesstools

Contactgegevens

Balance 4 Business B.V.

Ambachtsweg 27-39
3899 AL  Zeewolde
T +31 621167665
M info@balance4business.nl

Het vervangen van verouderde bedrijfssoftware via een selectiemethode die zekerheid geeft van fit

Soorten documenten

Balance 4 Business publiceert de volgende drie soorten documenten op haar website:

Whitepapers: deze zijn geschreven naar aanleiding van wetmatig gedrag en dienen als input voor wetenschappelijk onderzoek. Whitepapers zijn vaststellingen van zaken die bij meerdere bedrijven voorkomen en onafhankelijk van branches zijn.

Klantcases: deze zijn geschreven door een onafhankelijke journalist en na toestemming van de klant gepubliceerd. De cases zijn momentopnames en dienen als zodanig ook zo gelezen te worden.

Overige Publicaties: zijn vaststellingen die geschieden op een bepaald moment.

Whitepapers en klantcases kunt u aanvragen via het formulier aan de onderzijde van het betreffende bericht.

Onze klant werd hiermee geconfronteerd. Zij constateerde dat veel bedrijven in haar omgeving de werkprocessen efficiënter en effectiever aanpakte door de inzet van nieuwe businesssoftware. Daarnaast ontstonden digitale samenwerkingsverbanden tussen klant en de aannemer waar zij zichzelf bij kon aansluiten.

Al met al tijd om te vernieuwen. Nu, was dat voor een de groep niet makkelijk, immers ze werkten al zolang op dezelfde manier!

De directie van de groep voorzag de noodzakelijke hobbel die genomen moest worden en vond in Balance 4 Business (B4B) de partner die haar bedrijf kon begeleiden in de noodzakelijke veranderingen.

Businessanalyse

Na een uitgevoerde businessanalyse, door B4B, waren de valkuilen om te veranderen zichtbaar. Al snel werd duidelijk dat alleen nieuwe software niet de ambitie van de groep zou kunnen vervullen. De interne organisatie diende ook mee te veranderen.

B4B zette het 3-stapzekerheidsinstrument in ter verkrijging van nieuwe software. Dit instrument verschafte de klant vooraf inzicht in de investering en de gewenste zekerheid v.w.b. functioneel gebruik en laagdrempeligheid.

De software werd geïmplementeerd en een veranderprogramma liep parallel mee. Door deze integrale aanpak werd de software snel geabsorbeerd door de gebruikers en en werd veel weerstand vermeden.

Deze case toont aan dat het alleen naar binnen schuiven van software niet volstaat voor een efficiënte start. Het creëren van de juiste omgevingsvariabelen is essentieel om nieuwe software snel tot gedragen en effectieve tool te laten komen.

Bent u geïnteresseerd in het bedrijf achter deze klantcase en/of wat B4B voor uw organisatie zou kunnen betekenen? Vraag de case dan aan via onderstaande link of neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie via telefoonnummer: 036-5359340 of gebruik ons contactformulier.

Opvragen documenten

Documenten opvragen

Whitepapers en klantcases kunt u aanvragen via het formulier aan de onderzijde van het betreffende bericht.

Ja, ik ontvang graag per e-mail de klantcase

Business-software belemmert groei

9 + 6 =