+31-621167665 info@balance4business.nl

Whitepapers

Klantcases

Overige Publicaties

Actualiteiten

Whitepaper

Het nut van businesstools

Contactgegevens

Balance 4 Business B.V.

Ambachtsweg 27-39
3899 AL  Zeewolde
T +31 621167665
M info@balance4business.nl

Directie en management vragen zich regelmatig af wat bedrijfssoftware (businesstools) kan toevoegen aan hun organisatie.

Het woord efficiency hoor je bij verkopers van bedrijfssoftware/businesstools veelvuldig vallen. Echter, het begrip concurrentie onderscheidend vermogen en klant ontzorging veel minder. Dit terwijl bedrijfssoftware niet alleen voor interne aspecten ingezet kan worden maar ook om klanten te ontzorgen en daarmee te binden.

Traditioneel linken organisaties bedrijfssoftware/businesstools sterk aan de interne organisatie. Dit geschiedt vanuit de gedachte: efficiency en effectiviteit. Niets mis mee zal u denken, eerst maar intern de zaken goed regelen en dan komt de rest vanzelf.

Gelijk heeft u. Echter, de zaken intern goed regelen is niet alleen gebaseerd op alleen het aanschaffen van software. Het is van groot belang dat de organisatie goed aansluit en/of ondersteunend is op het gebruik van de software.

Balans 4 Business helpt u hiermee. Van huis uit zijn wij een bedrijfskundige consultancy bureau, gespecialiseerd in het laten absorberen van software technologie binnen organisaties.

Wij gebruiken hiervoor in ons werk verschillende instrumenten die u een referentiekader geven over uw huidige en gewenste manier van werken met software. Geen Rocket Science, wel makkelijk, vanuit dit inzicht is een stappenplan die uw bedrijf verder laat groeien zo gemaakt.

Echter veranderen begint eerst bij het inzicht in hoe je met businesstools kan groeien. Waarbij groei meerdere aspecten raakt namelijk: rendement van de software-investering, absorptievermogen van de organisatie, benuttingsgraad, enthousiasme van de gebruikers en groei in meer doen met dezelfde organisatie.

Geïnteresseerd, kijk eens verder op onze site bijvoorbeeld wie onze klanten zijn en vraag hieronder de Whitepaper aan die u meeneemt in wat bedrijfssoftware/businesstools voor u kan gaan betekenen.

Dure investeringen doe je niet zomaar!

Ja, ik ontvang graag per e-mail de whitepaper

Het nut van businesstools

6 + 3 =